...

...
Српске новине >>>>

Translate

Претражи овај блог

четвртак, 6. мај 2010.

Virtuelna knjižara „Gugl edišens”

Kuća ZAVETINA. U Mišljenovcu, Zvižd, s-i Srbija. Snimak Ivana Lukića, maj 2010.


Gugl na leto otvara virtuelnu knjižaru


06.05.2010. - 00:05

Jedan od portparola „Gugla”, Gabrijel Strajker izjavio je da virtuelna knjižara „Gugl edišens” neće zavisiti od uređaja preko kojeg joj se pristupa....

„Epl” je prilikom puštanja u prodaju ajpeda lansirao i svoju virtuelnu knjižaru „ajbukstor”, uslugu koja omogućava kupovinu digitalizovanih sadržaja uz podršku pet od šest glavnih američkih izdavača.


KONKURENCIJA - Veb kompanija „Gugl” objavila je da će do kraja jula početi prodaju naslova digitalizovanih knjiga uz saglasnost izdavača i ne čekajući odluku suda koja se odnosi na mogućnost digitalizacije književnih dela iz javnog domena.

Jedan od portparola „Gugla”, Gabrijel Strajker izjavio je da virtuelna knjižara „Gugl edišens” neće zavisiti od uređaja preko kojeg joj se pristupa. Reč je o ponudi koja će konkurisati ponudi „Amazona”, koji s jedne strane prodaje čitač digitalnih knjiga „Kindl”, a s druge strane ima i knjižaru „Kindl” sa 500.000 naslova, takođe dostupnoj preko kompjutera, kao i posredstvom „Eplovog” računara ajpeda, telefona ajfona i plejera ajpoda. „Epl” je prilikom puštanja u prodaju ajpeda lansirao i svoju virtuelnu knjižaru „ajbukstor”, uslugu koja omogućava kupovinu digitalizovanih sadržaja uz podršku pet od šest glavnih američkih izdavača.

(Prema pisanju 24 sata)

СУРБИТА Диз

Претраживач: ПоРтАл | Сазвежђе З

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

Архив КЊИЖАРЕ ПИСАЦА (1)

КЊИЖАРА ПИСАЦА

Аукције. Трају даноноћно.